Way of Life

Way of Life
Exactly this is what you will find in here

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Η ματιά του Reiner Riedler, ντοκιμαντερίστα φωτογράφου, επικεντρώνεται πάντοτε στα ανθρώπινα όντα και το περιβάλλον τους. Η ντοκιμαντερίστικη δουλειά του εστιάζει στο να προκαλέσει το σύστημα αξιών μας. Ως ταξιδιώτης επισκέπτεται χώρους που αποτελούν τη φυσική μας κατοικία, αναζητώντας πάντοτε την εύθραυστη ομορφιά της ανθρώπινης ύπαρξης με τις επιθυμίες και της αβύσσους της.
Η δουλειά του Reiner Riedler έχει παρουσιαστεί σε αρκετές χώρες σε φωτογραφικά φεστιβάλ, γκαλερί και μουσεία. Ο ίδιος έχει εργασθεί για εκδόσεις και περιοδικά. Οι φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί συχνά σε περιοδικά και βιβλία και έχουν παρουσιαστεί σε διεθνείς εκθέσεις.
Όταν οι επιθυμίες μας είναι άπιαστες, η προσομοίωση αναλαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο μας και τις διακοπές μας. Δημιουργούνται φανταστικοί κόσμοι, συχνά με μαζική χρήση της τεχνολογίας, με στόχο να μας προσφέρουν την εμπειρία σαν εμπόρευμα που αναπαράγεται. Μολονότι η ποιότητα αυτών των κατά παραγγελία περιπετειών είναι αμφιλεγόμενη, η έξαρσή τους ρίχνει φως σε ένα πράγμα: στις λαχτάρες και τα όνειρα που βρίσκονται πίσω από την καθημερινότητα των ανθρώπων.
Η έκθεση «Fake Holidays» ασχολείται με την κατανάλωση διακοπών σε βιομηχανικές χώρες και πραγματεύεται την ιδέα της προσομοίωσης της φύσης και τη δημιουργία τεχνητών τόπων για διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: